header2

 

Daar ons vak volop in beweging is heeft de VvEd, samen met een aantal ervaringsdeskundigen het initiatief genomen om 3 regiobijeenkomst te organiseren. In het jaarplan van de vereniging is aangegeven dat we aandacht willen besteden aan de kwaliteitsverbetering van het vak ervaringsdeskundige. Daarbij past de ontwikkeling van een beroepsregister. Dit onderwerp krijgt dan ook een prominente plaats in de agenda. Tijdens deze bijeenkomst wordt er ruimte geboden om constructief na te denken en te praten over het register en verschillende ontwikkelingen rondom het vak ervaringsdeskundigheid.

 

Datum: 12 mei 2017

Tijd: 13:00 – 17:00

Locatie: Markieza  – Vitruviusweg 2, Eindhoven

Deze bijeenkomst is al vol, bij voldoende belangstelling organiseren we een tweede bijeenkomst)

 

Datum: 8 juni 2017

Tijd: 14.00 – 17.00 (let op: andere aanvangstijd)

Locatie: Enik – Vaartscherijnstraat 51, 3523 TB Utrecht

 

Datum: 15 juni 2017

Tijd: 12.00 – 15.00 (let op: andere aanvragstijd)

Locatie: Focus – Zerboltstraat 63, 8022 RW  Zwolle

 

Programma

 

Elke keer bent u van harte welkom vanaf een half uur voorafgaand aan de opening. Na het welkomstwoord krijgt u een eerste introductie over het beroepsregister, en vervolgens de gelegenheid daarover met elkaar van gedachten te wisselen. Het programma wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Aanmelden

 

Deze regiobijeenkomst is vrij toegankelijk voor ervaringsdeskundigen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de VvED via n.hopman@vvve.nl.