Vacature Coördinerend ervaringsdeskundige in Rotterdam Hoogvliet, 16 u pw

Ben jij een ervaringsdeskundige en vind je het leuk om vrijwilligers te coachen bij het uitvoeren van hun taak? Dan heeft Pameijer voor jou een tijdelijke job als coördinerend ervaringsdeskundige! (tot 1 maart 2018)

coördinerend ervaringsdeskundige voor 16 uur per week in Rotterdam Hoogvliet.

Wat houdt je werk in?
Je ondersteunt brigadiers, getrainde vrijwilligers met eigen ervaring, bij taakgerelateerde en/of ervaringsdeskundige thema’s, zoals het passend inzetten van het eigen verhaal of het hanteren van afstand en nabijheid bij medeburgers. De brigadiers werken outreachend: ze ontmoeten medeburgers, gaan in dialoog, werken aan vertrouwen en het versterken van eigen kracht.
Jij verzorgt voor de brigadiers coaching on the job, intervisiebijeenkomsten en een bijdrage in trainingsdelen zowel in het verzorgen van lessen als in het organiseren en faciliteren daarvan . Dit doe je i.s.m. Pameijer Plus. Ook lever je een bijdrage aan de scholing van professionals in de wijk, gericht op het samenwerken met de brigadiers.
Ook ben je de vertegenwoordiger van Pameijer naar de collega’s van DOCK en het wijknetwerk. Je signaleert en rapporteert gedurende het project en bent actief medeverantwoordelijk voor een succesvol resultaat van de inclusiebrigade. Gedurende het traject onderzoek je welke van jouw werkzaamheden overdraagbaar zijn aan professionals in de wijk en wat daarvoor de randvoorwaarden zijn. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een Pameijer-manager en kan voor inhoudelijke ondersteuning terugvallen op de productontwikkelaar van Pameijer Plus.

Waar kom je te werken?
Bij de inclusiebrigade, Zij vertellen:

“De inclusiebrigade bestaat momenteel uit 12 vrijwillige brigadiers en zullen uiteindelijk 24 vrijwillige brigadiers worden. Ons werkgebied is in Hoogvliet . We zijn actief in de wijk en pikken signalen op van kwetsbare buurtgenoten. De inclusiebrigade is een voorportaal voor mensen met uiteenlopende problematieken die ondersteuning en/of zorg mijden of de juiste weg niet weten. Het is een vernieuwend aanbod door de integratie van activiteiten van zorg en welzijn, het verschuiven van formele naar informele zorg en door de inzet van vrijwilligers met eigen ervaring met hulpverlening.

De werktijden zijn flexibel. Veel activiteiten en gesprekken vinden plaats in het ‘Huis van de Wijk’. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is op één minuut loopafstand van bushalte Oude Wal”

Wil je meer informatie? Bel dan met Jolanda Sirre via 010-2710000.

Wat bieden we je?

Een job die ertoe doet als lid van een zelf organiserend team bij Pameijer, een van de grootste aanbieders van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in Rotterdam en omgeving.
Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring een salaris tussen €1.940 en € 2.967 (cao Gehandicaptenzorg, FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
Diverse collectiviteitsregelingen op gebied van (zorg)verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, met daarin o.a. bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen en verkopen en een studiekostenregeling.
Een tijdelijk contract van maximaal 7 maanden.
Pameijer stimuleert je om jezelf te ontwikkelen en in te zetten voor anderen. Dit draagt bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.
Wat neem je mee?

Minimaal een opleiding tot ervaringsdeskundige of certificaat Howie the Harp uitstroomniveau coördinerend.
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
VOG (aanvragen op naam voor indiensttreding).
Wat zijn je kwaliteiten?
Je werkt zelfstandig en netwerken is voor jou geen probleem. Sociaal en communicatief ben je vaardig. Je bent invoelend, stimuleert en motiveert. Bij onverwachte situaties kun je improviseren. Je werkt oplossingsgericht, kunt goed coachen en organiseren. Je weet dat iedereen talenten heeft en de kans moet krijgen deze in te zetten voor anderen. Daarmee zorg je dat mensen in hun kracht (terug)komen en draag je bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. De zorg is constant in verandering. Daar sta je open voor en je weet anderen daarin mee te nemen.

Ben je enthousiast?
Meld je vandaag aan, in ieder geval vóór 25 augustus .a.s., door op de sollicitatieknop te klikken en je cv met een pakkende motivatiebrief naar ons op te sturen.

https://pameijer.nl/…/co-rdinerend-ervaringsdeskundige-in-r…