Vacature Ervaringsdeskundig begeleider FACT, regio Spoordonk, Oirschot, Best tot Nuenen, Geldrop
32 tot 36 uur per week
FWG 45
 
GGzE in het kort
Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht. Lees meer
 
Waar ga je werken?
FACT–team Regio Noord is het FACT-team van de GGzE die de dorpen ten noorden van Eindhoven bestrijkt. Ons kantoor is gevestigd in Son en van daaruit bezoeken we cliënten in de regio van Spoordonk, Oirschot, Best tot Nuenen en Geldrop. Het multidisciplinaire team behandelt en begeleidt ongeveer 200 cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vaak in combinatie met verslavingsproblematiek en problemen op meerdere levensgebieden. Het team bestaat uit medewerkers vanuit de GGzE en we werken in ons team samen met medewerkers van Novadic-Kentron volgens de FACT-methodiek. Dit betekent onder meer dat het outreachend is en door middel van samenwerking de zorg tijdelijk geïntensiveerd kan worden indien noodzakelijk. Daarnaast is ondersteuning bij herstel erg belangrijk.
 
Jouw werkdag!
Zoals elk teamlid begint jouw dag met een overleg, waarin de voortgang en taken voor de zorg voor die dag worden besproken. Als Ervaringsdeskundige liggen jouw taken voornamelijk bij ondersteuning in herstel bij verschillende cliënten. Je zult zelfstandig cliënten bezoeken. Daarnaast willen we graag ook een groepsaanbod voor cliënten aanbieden op het gebied van herstel zoals de Wrap training.
 
Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een ervaringswerker met een afgeronde opleiding SPH, aangevuld met een certificaat Ervaringsdeskundigheid. Bij voorkeur iemand met een ervaringsdeskundigheid op het gebied van verslaving en/of psychose. Of ben je intern opgeleid met de opleiding vanuit het Summa Specifieke Doelgroepen? Dan is deze vacature voor jou wellicht ook interessant. Je werkt zelfstandig, bent creatief, flexibel, stressbestendig en je beschikt over een goed relativeringsvermogen. Het werken in een ambulant, multidisciplinair behandelteam waarin jij je bijdrage levert vanuit jouw deskundigheid en ervaring spreekt je aan. Je bent niet bang om jouw mening te uiten. Word jij enthousiast om zowel individueel als in groepsverband bij cliënten aan te sluiten en hen te begeleiden in hun herstel? Dan ben jij diegene die we zoeken!
 
Waarom GGzE?
Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,05%. Daarnaast geniet je van vele leuke extra’s zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan.
Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers kosteloos gebruik maken van o.a. outdoor trainingen, mindfulness en stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.
Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!
Van belang om te weten
Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd.
Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.
 
Enthousiast! Toch nog vragen?
Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je jezelf wenden tot Charlotte Pietersz via telefoonnummer 06-13218041 of Noortje Wijnekus via 06-51663080.
De gesprekken vinden plaats in week 47/48.