Vacature:
Ervaringsdeskundig coach (28-32)
 
Voor Howie the Harp™zijn we op zoek naar een:
 
Ervaringsdeskundig Coach
 
(28-32 uur)
 
Howie the Harp™ is een éénjarige voltijds opleiding en leidt mensen met eigen cliëntervaring binnen de (O)GGZ op tot ervaringsdeskundige (www.howietheharp.nl). Sinds 2014 wordt de opleiding ook in Arnhem aangeboden en wordt gefaciliteerd door de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een ervaringsdeskundige coach.
 
De functie
Als Ervaringsdeskundig Coach geef je les en coach je studenten van de opleiding Howie the harp™, op het gebied van persoonlijk herstel en ontwikkeling, studieresultaten en workreadyness. Dit doe je door middel van individuele gesprekken, portfolio- en groepscoaching. Hiervoor is het noodzakelijk een vertrouwensband op te bouwen waarin vrije ruimte ontstaat voor de student om zich te ontwikkelen. De eigen ervaring van de coach wordt actief ingezet en hij is transparant in relatie tot zijn functie en functioneren. Dit betekent dat persoon en functie samenvallen, waarmee de coach zowel krachtig als kwetsbaar is.
 
Je verzorgt lessen gericht op herstel verhalen en verzorgt indien nodig lesmateriaal. Je signaleert veranderingen en vanuit je ervaringen denk je mee over de ontwikkeling van de opleiding. Overige taken zijn het geven van voorlichting aan nieuwe studenten, het voeren van selectiegesprekken en het deelnemen aan werk- en projectgroepen.
 
Wij vragen
Een afgeronde HBO opleiding en je hebt bij voorkeur een opleiding tot ervaringsdeskundige gevolgd. Het is een vereiste dat je ervaringsdeskundige bent in de (O)GGZ. Verder verwachten we van een coach, naast een positieve en leergierige houding, visie op het begrip en betekenis van empowerment, herstel en ervaringsdeskundigheid. Je bent van nature iemand die de presentiebenadering hanteert en herstel ondersteunend werkt. Belangrijke competenties voor deze functie zijn: zelfstandigheid, initiatief nemen, geduld, doorzettingsvermogen en assertiviteit. Vanuit onze kernwaarden zijn gewenste competenties voor al onze medewerkers: Samenwerken, resultaatgerichtheid en zelfontwikkeling.
 
Wij bieden
Je werkt samen in een uitdagende, inspirerende en vernieuwende werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 
De functie van Ervaringdeskundig coach is ingedeeld in FWG 50 (CAO–GGZ). Het salaris is maximaal € 3412,- bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je ontvangt in eerste instantie een contract van maximaal 1 jaar. De werkdagen zijn maandag t/m donderdag. De uren worden in overleg ingepland.
 
Informatie en reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bregje Kemps (Ervaringsdeskundig coach), telefoonnummer 06-21199995 of Cecile Malingre (coördinator Howie the Harp™), telefoonnummer 06-12902854
 
Je kunt t/m 12 november a.s. solliciteren op deze vacature. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 november.
 
Voor deze functie wordt gelijktijdig intern en extern geworven