Vacature ERVARINGSDESKUNDIGE
 
TYPE VACATURE Baan WERKVELD Geestelijke Gezondheidszorg
OPLEIDING MBO niveau 3 – 4 REFERENTIENUMMER 514
DIENSTVERBAND Parttime (0-8 uur) GEPLAATST OP 16 november 2017
LOCATIE GGZ Westelijk Noord-… SLUIT OP 28 februari 2018
 
Wie zijn wij?
GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt persoonsgerichte en effectieve geestelijke gezondheidszorg: gericht op genezing waar mogelijk, gericht op een optimale kwaliteit van leven voor cliënten die lijden aan een chronische psychische ziekte.
 
Als je bij ons werkt of wilt komen werken ga je respectvol om met cliënten en collega’s. Je zet ze waar mogelijk in hun kracht, met respect voor hun kwetsbaarheden. Je vindt het belangrijk dat ieder de regie over het eigen bestaan zoveel mogelijk behoudt, opbouwt of terugwint. Je werkt goed en graag samen en bent aanspreekbaar op je doen en laten. Je denkt mee, bent transparant en bereid om te leren.
 
Wij zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en zoeken proactief de samenwerking op. Wij spreken elkaar aan op dat wat beter kan en als afspraken niet nagekomen worden. We benoemen en delen wat goed gaat en vieren successen. Wij staan samen voor goede, zorgvuldige en veilige zorg voor onze cliënten.
 
Waar zijn wij naar op zoek?
GGZ WNB is volop in beweging en wil in deze veranderende tijd zorg van goede kwaliteit blijven leveren! Spreken “werken vanuit de herstelvisie, eigen regie, innovatie en pro-actief meedoen” jou aan én wil je werken in de zorg? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
 
We zijn op zoek naar een Ervaringsdeskundige voor gemiddeld 8 uur uur per week
Waar ga je werken?
De RVE waar FPA De Mare en het team Intensieve Zorg onder valt heeft als doel: het behandelen van cliënten die vanuit een psychische stoornis, delictgedrag of ernstig en complex probleemgedrag hebben vertoond. Het doel is dat FPA de Mare en team Intensieve Zorg de cliënten op een zo goed mogelijke manier terug de maatschappij in helpt en herhaling van een delict probeert te verminderen. Hiernaast proberen we ook de cliënten te helpen bij de achterliggende oorzaken/problemen die gemaakt hebben dat de cliënt een delict heeft gepleegd.
 
De vacature is voor FPA De Mare.
 
WIJ VRAGEN
Wat vragen wij van jou?
 
Beschikt over cliëntervaring die aansluit bij de doelgroep en heeft zelf een herstelproces doorgemaakt. Is in staat deze ervaringskennis om te zetten en het herstelproces van cliënten te ondersteunen.
Is klantgericht; in staat de wensen en behoeften van cliënten in kaart te brengen en te toetsen.
Houdt zich aan gemaakte afspraken en toont respect voor de cliënt.
Is gericht op samenwerking; draagt bij aan een gezamenlijk doel en zet zich hiervoor in.
Is in staat met hulpverleners mee te denken en samen te werken, stemt het oppakken van activiteiten af en koppelt de resultaten terug.
Beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
Beschikt over geduld en doorzettingsvermogen in het werken met en onderhouden van contacten met cliënten en hun netwerk.
 
DIENSTVERBAND
Wat ga je doen?
 
Herstelcoach voor cliënten en hun sociaal netwerk, individueel of in groepsverband.
Voorlichter en adviseur voor lotgenoten en hun netwerk.
Voorlichter en adviseur aan behandelteams, slaat vanuit ervaringskennis een brug tussen hulpverlening en cliënten.
Participeert in werkgroepen voor ontwikkeling van zorgbeleid i.o.m. manager.
Adviseert over verbetermogelijkheden voor verhoging van de kwaliteit van zorg.
Neemt deel aan de werkgroep platform ervaringsdeskundigen.
Het betreft deels ook werkzaamheden bij de WMO, in de wijk of bij de inloop.
BIG REGISTRATIE
Nee
 
SALARIS
Wat bieden wij jou?
 
Wij bieden je een afwisselende baan binnen een enthousiast en energiek team waarbij je wordt uitgedaagd mee te bouwen aan de juiste zorg voor onze cliënten.
Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een half jaar. Deze kan vervolgens worden verlengd met één jaar. Na deze periode behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
 
Je salaris is gebaseerd op functiegroep 35 en je overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je de uitdaging graag samen met ons aangaan? Reageer dan vóór 28-02-2018.
 
Ben je enthousiast maar wil je eerst wat meer informatie? Neem dan even telefonisch contact op met Kees Wilsing, manager, telefoonnummer M: 06-12844885.
 
Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de externe sollicitatieprocedure. Onze standaard sollicitatieprocedure omvat één of twee selectiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in de sollicitatieprocedure, dan word je hierover geïnformeerd.
 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
https://www.brabantzorg.net/brabantzorg/organisaties/GGZ-Westelijk-Noord-Brabant/Locaties/GGZ-Westelijk-Noord-Brabant/Ervaringsdeskundige2/