Vacature Projectmedewerker Ervaringsdeskunigheid (16-20 uur) Staf en Innovatie, HVO-Queriode Amsterdam
 
Het Herstelbureau van HVO-Querido is een zelfstandig onderdeel van de afdeling Staf en Innovatie. Het Herstelbureau is in eerste instantie een veilige plek waar cliënten met elkaar in gesprek kunnen gaan, waar ze deel kunnen nemen aan cursussen en andere herstelactiviteiten en misschien wel hun eigen ervaringsdeskundigheid ontwikkelen. Een tweede taak van het Herstelbureau is voorlichting geven over herstel aan cliënten, aan medewerkers en aan mensen in de omgeving van cliënten. Tot slot draagt het Herstelbureau bij aan innovatie op gebied van Herstel en ervaringsdeskundigheid op zowel strategisch (ontwikkelen en bijstellen beleid, organiseren van stedelijke samenwerking), tactisch (vertalen en verbinden beleid en praktijk) als uitvoerend niveau (projectmatige ondersteuning bij implementatie).
 
HVO-Querido gelooft in de kracht en meerwaarde van ervaringsdeskundigheid in de zorg- en dienstverlening. Er wordt hard gewerkt om het gedachtegoed verder vorm te geven in de organisatiecultuur en ‘iedereen’ hierin mee te nemen en ook om méér medewerkers met deze competentie op te leiden en/of in dienst te nemen. De komst van een nieuwe leslocatie Howie the Harp maakt deel uit van de twee lopende projectopdrachten implementatie ervaringsdeskundigheid. De extra werkzaamheden die hieruit voortvloeien ga jij vanuit je rol als projectmedewerker, in samenwerking met direct betrokkenen, coördineren.
 
Projectmedewerker Ervaringsdeskundigheid
 
Je ondersteunt de projectleider in diverse werkzaamheden en stelt je op als sparringpartner
Je coördineert in samenwerking met projectleider Pameijer én projectleider Ervaringsdeskundigheid HVO-Querido de start van de opleiding Howie the Harp
Je werkt goed samen met HRM-afdeling
Je bent een netwerkpartner en werkt samen met relevante regionale partners en partijen
Je verstrekt informatie over het project Ervaringsdeskundigheid in het algemeen en in het bijzonder over de ontwikkelingen van Howie the Harp (via intranet, website, social media)
Wat heb jij HVO_Querido te bieden
 
Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van Herstel en Ervaringsdeskundigheid
Je werkt zelfstandig waarbij samenwerking voor jou vanzelfsprekend is
Je hanteert een helicopterview als het gaat om ‘wie doet wat’ en ‘wat is er nodig’
Je bent open-minded en denkt innovatief op het gebied van ervaringsdeskundigheid
Je kan goed luisteren en afstemmen op context en cultuur
Je hebt een persoonlijk (scholings)traject gevolgd m.b.t. herstel en ervaringsdeskundigheid
Je functioneert op HBO-niveau
Wat bieden wij jou:
 
Een uitdagende baan voor 16-20 uur per week
De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn (schaal 8), salaris van minimaal 2541,- en maximaal 3553,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op voortzetting
Zet jij de eerste stap?
Ben jij dé kandidaat voor deze functie? Dan ontvangen wij graag je reactie uiterlijk 11 februari via onze website www.hvoquerido.nl/vacatures
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 20 februari
Voor meer informatie neem je contact op met Odette Hensen (projectleider Ervaringsdeskundigheid) te bereiken op telefoonnummer 06 11593471 of via odette.hensen@hvoquerido.nl.
Mocht je vragen hebben over de procedure neem dan contact op met de afdeling Servicedesk HRM te bereiken op telefoonnummer 020-460 40 70.
Een referentiecheck en het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.